top of page

230711 

Halvveckor! Nu har vi öppnat upp för bokning av halvveckor resten av säsongen! 

230610

Nu finns vi även på AirBnB. Stuga 1 är bokningsbar och vi fyller på med stugor under sommaren.

230517

Bryggor!!

Till helgen kommer bryggorna i vattnet och premiärdoppet är inte långt borta.

Det kan sedvanligt liknas vid kosläpp för badarna (ser om inte annat ganska likt ut för vissa av oss...:-)) 

På Bergön är alla kroppskonstitutioner välkomna! Vi ses i vårvärmen.

/Vi på Bergön

230514

Hoppets tid är här!

Nu är studsmatta och volleybollnät monterat.

/Vi på Bergön

230501

Nu har säsongen börjat!

Trots den sena våren och kylig backe kunde vattnet öppnas upp och säsongens första stuggäster välkomnas!

/Vi på Bergön

Stuga 1-3, 5 och 8 är öppna som vanligt. Stuga 5 och 7 står mycket nära pågående byggnationer varför de endast hyrs ut på förfrågan. Stugorna är dock lika inuti och kan även vara ett smidigt val vid större sällskap.

/Vi på Bergön

230107

Äntligen börjar säsongen
Bokningen öppnar lördagen den 14:e Januari.

Välkomna att boka!
/Vi på Bergön

220228

Äntligen börjar säsongen
Uthyrningen öppnar fredagen den 4:e Mars.

Välkomna att boka!
/Vi på Bergön

Byggnationer!
Fyra nya stugor växer fram på området. Vi bygger för framtiden och är övertygade att de nya projekten kommer att utveckla området i rätt riktning. Hoppas ni uppskattar utvecklingen! Byggnadsarbete kan komma att pågå under uthyrningstiden. 

220123

Säsongsöppning!

Vi kommer att skjuta på öppningen av säsongens stugbokning då vi behöver mer tid för att utvärdera ett av våra projekt – säsongsuthyrning. Trolig öppning för bokningen blir månadskiftet februari-mars. På återhörande!

/Vi på Bergön


210522

Nytt journummer - 0730883709

Vår jourtelefon är trasig och vi nås enklast per mail - visitbergon@outlook.com
Problemet borde vara åtgärdat under vecka 21. Vi lägger ut numret så snart det är klart.

 

210418
På Bergön händer det grejer!

Under vintern har vi avverkat granskogen på södra och västra sidan av stugbyn. Efter önskemål har träd tagits bort mellan stugorna. Strävan har varit att framhäva den fantastiska havsutsikten i östlig och nordlig riktning samt att maximera möjligheterna till den magiska kvällssolen mot alla stugor. Parkkänslan har vi försökt bibehålla och flera av de majestätiska tallarna som karaktäriserar området har lämnats kvar.

Holmen har förtjänstfullt utfört avverkningsarbetet under några bråda dagar i februari samtidigt som de avverkade på deras egen grannfastighet. Holmen och tidigare MoDo är ju som bekant tidigare ägare och skapare av stugbyn och det märks att de fortfarande har ett härligt engagemang i området. Vi är verkligen tacksamma för den expertis och samarbetsvillighet som Holmen bidragit med.

Landskapet ser nu väldigt annorlunda ut då den mörka granskogen är ett minne blott. Området är nu mycket öppnare och solen strålar igenom hela området i större utsträckning. Arbetet med markåterställningen är i full gång inför stugsäsongen. Vår strävan är att området ska vara fortsatt attraktivt kommande säsong men vi måste också ge naturen tid att återhämta sig efter
den stora förändringen.

I samband med markåterställningen passar vi på att förbättra vägnätet på området samt att förbereda för vintervatten, el och nätverk till stugorna. Det är alltså bråda dagar innan stugbyn öppnar och vi ser verkligen fram emot kommande säsong!

bottom of page